Утеплення ППУ(пінополіурітаном) являється найкращим варіантом утеплення на даний час.Чому?

По-перше, ППУ — це легкий і міцний матеріал, який складається з бульбашок, наповнених інертним газом, має найнизьку теплопровідність. Наприклад, шар ППУ товщиною 5 см заміняє 16 см мінеральної вати або 12 см пінопласту.

По-друге, ППУ наносять на будь які поверхні способом дисперсного розпилення. Володіє 100% адгезією (прилипанням). Цей спосіб дозволяє зробити шар ППУ на поверхні безшовним, як ковдра, щоб не було протягів і втрат тепла. ППУ захищає поверхню від згубного впливу різких перепадів температур, вологості, значно збільшуючи міцність і термін служби конструкцій.

По-третє, довговічність. У 1976 році був утепленний перший будинок у Європі. Згідно висновків англійських експертів у 2005 році властивості ППУ практично не змінилися. На відміну від нього час згубно впливає на теплоізоляційні властивості полістирола, пінопласта, мінвати. Ефективність таких утеплювачів через 6-10 років падає на половину, і потрібна заміна матеріалу. Нанесення ППУ здійснюється раз і назавжди.

По-четверте, екологічні показники.
ППУ є нейтральною речовиною, яка являється екологічно безпечною для здоров’я людини.
ППУ не горить, не має продуктів розпаду. Насправді цей матеріал давно біля нас. Наприклад, утеплення холодильника і бойлера, взуття (поліурітанові підошви), сучасні наповнювачі подушок, ковдр, м’яких меблів і навіть губка для миття посуди!

При утепленні будинку потрібно дуже уважно вибирати матеріал утеплення. Деякі матеріали вже заборонені в багатьох країнах. Наприклад, пінополістирол при горінні виділяє смертельний газ, а мінвата, мало того що злежується, а ще випаровує формальдегіди і феноли, а також мікроволокна, які дуже небезпечні при вдиханні. Мінвата заборонена для утеплення дитячих установ.

ППУ має дозвіл для використання в дитячих установах. Навіть вулики роблять із ППУ. А вам відомо, що бжола найчутливіше до забруднення створіння на Землі!
Телефон для заявок на утеплення пінополіурітаном.

098-399-39-48
Павло Михайлович